Feel-it

coachen, trainen, ontspannen voor kinderen en jongeren

In mijn praktijk help ik gevoelige kinderen en jongeren hun eigenwaarde te versterken en hen beter leren omgaan met hun gevoeligheden. Feel-it bestaat uit een creatief en gevarieerd aanbod, gaande van individuele gezin- en groepsgerichte trainingen, tot individuele coaching op maat, tot kinderkampen en workshops.

De belevingswereld en interesses van het kind of jongeren staan centraal en de vorm van de sessies wordt door het kind of jongeren bepaald. Wanneer het kind of jongeren zich goed voelt en plezier beleeft, gaat leren een stuk sneller.

Liefs Lore

 
   helden traject   - juni 2017

helden traject - juni 2017

Boostsessie - mei 2017

   Heldenproject   - nov 2017

Heldenproject - nov 2017

   Lekker in je vel kamp   - maart 2018
Mijn verhaal

Hallo, ik ben Lore Coppens, oprichtster van Feel-it! 

In 2015 behaalde ik mijn masterdiploma arbeids- en organisatiepsychologie aan de KU Leuven. Na deze studie met veel interesse te hebben afgerond, was ik toch niet overtuigd om het bedrijfsleven in te stappen. Wat me vooral interesseerde aan deze opleiding waren de thema’s rondom burn-out en talentontwikkeling. Waarom zijn er zo veel burn-outs? Wat veroorzaakt het? Hoe maak je werknemers bevlogen ..?

Daarnaast bleven de gedachten mij achtervolgen dat er tijdens mijn jonge ontwikkeling relatief weinig preventieve aandacht besteed werd aan sociale en emotionele ontwikkeling. Ik voelde me soms ‘anders’ dan anderen, was vrij snel moe en daarbij horende zwarte gedachten staken al wel eens de kop op. Mijn gevoeligheid (weet ik nu) kon ik toen niet als een meerwaarde zien. En ik ben niet de enige….

Ik ben ervan overtuigd dat we door meer van jongs af aan (preventief) in te zetten op persoonlijke bewustwording en groei, burn-outs en depressies kunnen beperken.  

Ik nam daarom mijn eerste stap om deze weg verder uit te pluizen: vrijwilligerswerk voor enkele maanden met kansarme kinderen in Peru. Ik gaf er Engelse les en organiseerde psychologische workshops voor kind en ouders. Ik had bij deze de microbe om met kinderen te werken beet. Bij mijn thuiskomst startte ik onmiddellijk met een opleiding voor kindercoach.

Mijn opleiding tot psychologe reikte mij veel theoretische kennis aan maar ik kon mezelf nog meer vinden in de praktische opleidingen van kindercoaching, theekransjes, poptalkmethode, …

In mijn werk vertrouw ik ook steeds op mijn sterke intuïtie. Mijn gevoeligheid gebruik ik nu als een kracht om aan te voelen wat het kind of de ouder nodig heeft.
Speels, creatief, geduldig, pragmatisch, zonder oordeel, met humor en volledige aandacht zijn kenmerkend voor mijn werkwijze!
— Lore Coppens - feel-it coach